Blog

The Greek Grocery

The Greek Grocery

The Greek Grocery 

Ένα υγιές μέλλον ξεκινά τώρα, η υγεία είναι μια σχέση ανάμεσα σε εσάς και το σώμα σας!

 

Το The Greek Grocery είναι ένα e-shop με έδρα τη Κοζάνη. Η λειτουργία του ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022 και σκοπός της είναι να συγκεντρώνει υψηλής ποιότητας προϊόντα παραγωγών απο την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, καθώς και από την υπόλοιπη Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που επικεντρώνεται στην αναζήτηση ποιοτικών προϊόντων διατροφής. Από παραγωγούς ανά την Ελλάδα και όχι μόνο.

Τα προϊόντα της είναι τόσο βιολογικά όσο και παραδοσιακά της ελληνικής και μεσογειακής διατροφής. Φυσικά δεν λείπουν εμπορεύματα της περιοχής μας, όπως ο κρόκος Κοζάνης, μέλι, ελαιόλαδο και πολλά άλλα.

Το σκεπτικό της εταιρείας μας είναι πως η σύγχρονη οικογένεια, λόγω έλλειψης χρόνου, δεν διαθέτει την ευχέρεια να αναζητά προϊόντα πλούσια σε διατροφική αξία στην αγορά, οπότε μέσω της ιστοσελίδας μας μπορεί εύκολα και γρήγορα να τα έχει στο σπίτι της. Με τον τρόπο αυτό γλιτώνει χρόνο και έχει πάντα τα απαραίτητα, για την υγεία, τρόφιμα στα ράφια της κουζίνας της.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον κλάδο των τροφίμων και στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου, δίνει τη δυνατότητα της προσεκτικής επιλογής των προϊόντων που θα βρείτε στο The Greek Grocery.

 

Τα προϊόντα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συγκέντρωσε κάποια βασικά προϊόντα για το ελληνικό νοικοκυριό όπως, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, σάλτσες, μαρμελάδες, μέλι, ελαιόλαδο από Έλληνες παραγωγούς. Η πληθώρα αυτών των εμπορευμάτων καθίστανται ως βιολογικά. Το κατάστημα διαθέτει, επίσης, τα πιο εκλεκτά είδη Delicatessen όπως ζυμαρικά, σάλτσες και τρούφες από κάθε γωνιά της Γης.

Στα προϊόντα του site μας θα βρείτε σνακ, μπάρες δημητριακών και ξηρούς καρπούς για όλα τα επίπεδα μιας ορθής και ισορροπημένης διατροφής. Επιπροσθέτως, έχουμε τεράστια ποικιλία σε ροφήματα-τσάι και βότανα σε διάφορες γεύσεις και συνδυασμούς.

 

Vegan και Gluten-free

Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, η vegan διατροφή απασχολεί μεγάλο ποσοστό ατόμων καθώς όλο και περισσότεροι επιλέγουν να ζουν με αυτή τη διατροφή. Το να είσαι vegan σημαίνει να υιοθετείς μια φυτική διατροφή και να αποφεύγεις όλες τις προερχόμενες τροφές από ζώα.

Αυτό σημαίνει πως σε αυτή την διατροφή απαγορευτικά τρόφιμα είναι τα κρεατικά, το κόκκινο κρέας και τα επεξεργασμένα κρέατα οποιουδήποτε είδους. Σημαίνει, επίσης, ότι δεν υπάρχει κοτόπουλο, μπέικον, γαλοπούλα ή άλλα είδη κρέατος ή ψαριού. Επιπλέον, χωρίς τυρί, γάλα ή αυγά. Το The Greek Grocery φρόντισε και για αυτό αφού διαθέτει μεγάλη ποικιλομορφία vegan προϊόντων.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δοκιμάσετε τα απαράμιλλης γεύσης Burger vegan με παντζάρι και κόκκινες φακές εξίσου και το μοναδικό Μεσογειακό Vegan Burger με τόσο δυνατές γεύσεις που θα σας καθηλώσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Επιπρόσθετα, διαθέτουμε και πολλά προϊόντα που δεν περιέχουν γλουτένη, γνωστά και ως gluten-free, μερικά από αυτά που θα βρείτε στο κατάστημα μας είναι το μοναδικό Αλεύρι Γενικής Χρήσης ‘Mix It’ χωρίς γλουτένη και λακτόζη, επίσης για αξέχαστα πρωινά γεμάτα ενέργεια μπορείτε να δοκιμάσετε το Δημητριακά Choco Balls, Χωρίς Γλουτένη καθώς σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στατιστικά ο ρυθμός των καταναλωτών που επιλέγουν την διατροφή χωρίς γλουτένη στην καθημερινότητά τους αυξάνεται εκθετικά.

Η δίαιτα χωρίς γλουτένη αποκλείει οποιαδήποτε τρόφιμα που περιέχουν γλουτένη, η οποία είναι μιας πρωτεϊνικής φύσεως κολλώδης ύλη του ενδοσπερμίου πολλών δημητριακών καρπών που βρίσκεται στο σιτάρι και σε πολλά άλλα δημητριακά. Σημαίνει να τρώτε μόνο ολόκληρα τρόφιμα που δεν περιέχουν γλουτένη, όπως φρούτα, λαχανικά, κρέας και αυγά, καθώς και επεξεργασμένα τρόφιμα χωρίς γλουτένη, όπως ψωμί ή ζυμαρικά χωρίς γλουτένη.

 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει δωρεάν παράδοση παραγγελιών για την πόλη της Κοζάνης και τα προάστια της, εντός 24 ωρών. Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν μέσω της ιστοσελίδας μας ή τηλεφωνικά.

Η ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για ποιοτικά και υγιεινά τρόφιμα οδήγησε στη δημιουργία του The Greek Grocery!

Back to list