Πρωινό, Συνταγές

Σπιτική Γκρανόλα

granola

Σπιτική Γκρανόλα

Χρόνος προετοιμασίας
5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
15 λεπτά
Μερίδες
10-15
total time
20 λεπτά

Συστατικά

Tip: Πατώντας το τικ μπορείς να τσεκάρεις τα συστατικά που έχεις χρησιμοποιήσει και πατώντας τον αριθμό του βήματος, τα βήματα που έχεις ολοκληρώσει.
Τα συστατικά με το καλάθι υπάρχουν στο eshop μας και μπορείτε να τα προσθέσετε στο καλάθι αγορών!

Οδηγίες

1

Βήμα 1

Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Σε ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί, ρίχνουμε το μίγμα και το απλώνουμε.
2

Βήμα 2

Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 15λεπτά ή ανάλογα με το πόσο τραγανό το θέλουμε. Στο ενδιάμεσο ανακατεύουμε το μίγμα.
3

Βήμα 3

Αφού το βγάλουμε από το φούρνο, το αφήνουμε να κρυώσει μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
4

Βήμα 4

Προσθέτουμε φρούτα και ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας και αποθηκεύουμε τη γρανόλα σε ένα κλειστό δοχείο. Καταναλώστε την με γάλα, γιαούρτι ή και σκέτη σαν ένα γλυκό σνακ!
Back to list

Σχετικά Άρθρα