Δωρεάν μεταφορικά από 29€
0,00 / 0 προϊόντα

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Όσπρια-άλευρα οσπρίων

Grid View
List View

Προβολή όλων των 9 αποτελεσμάτων

Ταξινόμηση

Γίγαντες έγχρωμοι βιολογικό όσπριο. Οι εγχρώμοι γίγαντες αποτελούν έναν διατροφικό θησαυρό καθότι ανήκουν στην κατηγορία των φασολιών αλλά επίσης αποτελούν και ένα πολύ ευχάριστο θέαμα προς τέρψη, λόγω του ιδιαίτερου τους χρώματος.

Εταιρεία
ΒΙΟΒΛΑΣΤΟΣ

Κόκκινα φασόλια σε άλμη βιολογικά. Είναι εξαιρετική πηγή φυτικών ινών, χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη. Δεν περιέχουν αλλεργιογόνα ή συντηρητικά και έχουν υπέροχη γεύση! Η καλλιέργειά τους είναι φυσική, χωρίς να καταστρέφουν το έδαφος και να αποφεύγουν αυστηρά τυχόν χημικά στη διαδικασία.

Εταιρεία
AUGA

Βιολογικά Ρεβίθια σε Άλμη έτοιμα για χρήση. Τα ρεβίθια είναι εξαιρετική πηγή φυτικών ινών, χαμηλής ζάχαρης. Δεν περιέχουν αλλεργιογόνα ή συντηρητικά και έχουν υπέροχη γεύση! Η καλλιέργειά τους είναι φυσική, χωρίς να καταστρέφουν το έδαφος και να αποφεύγουν αυστηρά τυχόν χημικά στη διαδικασία.

Εταιρεία
AUGA

Ρεβύθι αποφλοιωμένο βιολογικό όσπριο.

Εταιρεία
ΒΙΟΒΛΑΣΤΟΣ

Ρεβύθι βιολογικό όσπριο. Το ρεβίθι είναι μια από τις καλύτερες φυσικές πηγές πρωτεΐνης μεγάλης βιολογικής αξίας ισάξια του κρέατος. Θεωρείται πλήρη τροφή για τον άνθρωπο και μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως το κρέας . Αποτελεί επίσης μια πλούσια πηγή φυσικών ινών.

Εταιρεία
ΒΙΟΒΛΑΣΤΟΣ

Φάβα λαθούρι βιολογικό όσπριο. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες. Επίσης είναι μία πολύ καλή πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, σιδήρου, χαλκού, φωσφόρου, καλίου, μαγνησίου και φυλλικού οξέος, ενώ αντίθετα είναι φτωχό σε λιπαρά και χοληστερόλη.

Εταιρεία
ΒΙΟΒΛΑΣΤΟΣ

Φακή ψιλή βιολογικό όσπριο. Η φακή είναι ένα από τα σημαντικότερα όσπρια και είναι ένα από τα πρώτα φυτά που ξεκίνησε να καλλιεργεί συστηματικά ο άνθρωπος.

Εταιρεία
ΒΙΟΒΛΑΣΤΟΣ

Φασόλι μέτριο βιολογικό όσπριο. Τα μέτρια φασόλια είναι το κλασσικό φασόλι με λευκό χρώμα που καλλιεργούν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας , το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι βράζουν γρήγορα και είναι πολύ νόστιμα.

Εταιρεία
ΒΙΟΒΛΑΣΤΟΣ

Φασόλια γίγαντες βιολογικά όσπρια. Τα φασόλια γίγαντες ξεχωρίζουν από τα άλλα φασόλια ως προς το μέγεθός και την γεύση τους.

Εταιρεία
ΒΙΟΒΛΑΣΤΟΣ
Προϊόν Όνομα προϊόντος
Δεν έχουν προστεθεί προϊόντα στη λίστα επιθυμιών