Δωρεάν μεταφορικά από 29€
0,00 / 0 προϊόντα

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Όσπρια-άλευρα οσπρίων

Grid View
List View

Προβολή όλων των 12 αποτελεσμάτων

Ταξινόμηση

Φίλτρο τιμής

Γίγαντες έγχρωμοι βιολογικό όσπριο. Οι εγχρώμοι γίγαντες αποτελούν έναν διατροφικό θησαυρό καθότι ανήκουν στην κατηγορία των φασολιών αλλά επίσης αποτελούν και ένα πολύ ευχάριστο θέαμα προς τέρψη, λόγω του ιδιαίτερου τους χρώματος.

Εταιρεία
ΒΙΟΒΛΑΣΤΟΣ

Ελληνική μαγειρεμένη σκόνη ρεβυθιού.

Εταιρεία
4G GAIAS

Ελληνική μαγειρεμένη σκόνη φακής. Οι Μαγειρεμένες Ελληνικές Φακές σε σκόνη είναι μία καλή εναλλακτική λύση για να ετοιμάσουμε γρήγορα ένα γεύμα. Μπορούμε να τα έχουμε στο ντουλάπι μας και να τα χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα στιγμή.

Εταιρεία
4G GAIAS

Ελληνική μαγειρεμένη σκόνη φασολιού.

Εταιρεία
4G GAIAS

Ρεβύθι αποφλοιωμένο βιολογικό όσπριο.

Εταιρεία
ΒΙΟΒΛΑΣΤΟΣ

Ρεβύθι βιολογικό όσπριο. Το ρεβίθι είναι μια από τις καλύτερες φυσικές πηγές πρωτεΐνης μεγάλης βιολογικής αξίας ισάξια του κρέατος. Θεωρείται πλήρη τροφή για τον άνθρωπο και μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως το κρέας . Αποτελεί επίσης μια πλούσια πηγή φυσικών ινών.

Εταιρεία
ΒΙΟΒΛΑΣΤΟΣ

Ρεβύθια σε άλμη βιολογικά όσπρια

Εταιρεία
AUGA

Φάβα λαθούρι βιολογικό όσπριο. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες. Επίσης είναι μία πολύ καλή πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, σιδήρου, χαλκού, φωσφόρου, καλίου, μαγνησίου και φυλλικού οξέος, ενώ αντίθετα είναι φτωχό σε λιπαρά και χοληστερόλη.

Εταιρεία
ΒΙΟΒΛΑΣΤΟΣ

Φακή ψιλή βιολογικό όσπριο. Η φακή είναι ένα από τα σημαντικότερα όσπρια και είναι ένα από τα πρώτα φυτά που ξεκίνησε να καλλιεργεί συστηματικά ο άνθρωπος.

Εταιρεία
ΒΙΟΒΛΑΣΤΟΣ

Φασόλι μέτριο βιολογικό όσπριο. Τα μέτρια φασόλια είναι το κλασσικό φασόλι με λευκό χρώμα που καλλιεργούν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας , το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι βράζουν γρήγορα και είναι πολύ νόστιμα.

Εταιρεία
ΒΙΟΒΛΑΣΤΟΣ

Φασόλια γίγαντες βιολογικά όσπρια. Τα φασόλια γίγαντες ξεχωρίζουν από τα άλλα φασόλια ως προς το μέγεθός και την γεύση τους.

Εταιρεία
ΒΙΟΒΛΑΣΤΟΣ

Φασόλια κόκκινα σε άλμη βιολογικά όσπρια

Εταιρεία
AUGA
Προϊόν Όνομα προϊόντος
Δεν έχουν προστεθεί προϊόντα στη λίστα επιθυμιών