Τρόποι πληρωμής

Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Κάθε προϊόν αναγράφει ευκρινώς την τιμή πώλησής του στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Στην αναγραφόμενη τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.

Αφού επιβεβαιώσετε τα είδη και την ποσότητα που επιθυμείτε να αποκτήσετε, ολοκληρώνετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

α) Άμεση τραπεζική μεταφορά

Τράπεζα Πειραιώς

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: The Greek Grocery Single Member P.C. IKE.

ΙΒΑΝ: GR1301712380006238151034860

Αριθμός λογαριασμού: 6238151034860

Η παραγγελία θα δρομολογηθεί μετά από επιβεβαίωση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό.  Αν χρησιμοποιείτε webanking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε την απόδειξη με email. Τυχόν έξοδα της τράπεζας βαρύνουν τον καταθέτη.

β) Με ηλεκτρονική πληρωμή (online πληρωμή) στην πλατφόρμα της Τράπεζα Πειραιώς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της www.thegreekgrocery.gr. Η πληρωμή μπορεί να γίνεται μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro.

γ) Aντικαταβολή μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας. Η χρέωση είναι 2,5€.

Η Εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για πράξεις ή/και παραλείψεις τρίτων και ιδίως για ενδεχόμενες καθυστερήσεις ή οιασδήποτε φύσης τεχνικά προβλήματα κατά την εκκαθάριση των συναλλαγών εκ μέρους της εκδότριας Τράπεζας της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.  Η «The Greek  Grocery  Single Member P.C.» αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.